ПОДРАВКА

ЃУВЕЧ ПОДРАВКА 820г

МКД 92.00

додади


БОГАТАТА КОМБИНАЦИЈА НА ЗЕЛЕНЧУК, СО СОЛЕН - КИСЕЛКАВ ВКУС, СЕ КОРИСТИ ЗА ПРИПРЕМА НА РАЗНИ ЈАДЕЊА ОД МЕСО ИЛИ КАКО ПРИЛОГ СО ОРИЗ, КОМПИР И ТЕСТЕНИНИ.

Шифра: 15216

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: