ЈОГУРТ ИМБ 2.8%1.5л

МКД 79.00

додади


Јогурт ИМБ 2.8%1.5л - Битолски јогурт е вистински избор за сите што сакаат во текот на целиот ден да се чувствуваат пријатно. Благодарение на благотворните култури позитивно влијае на варењето на храната. Како природен извор на калциум, минерали и витамини се препорачува во секојдневната исхрана кај сите возрасти. Производот трае 25 дена од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C до +8°C. Пред употреба добро да се протресе.

Шифра: 19021

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: