ПОДРАВКА

ЏЕМ ПОДРАВКА ОД БРУСНИЦА 380гр

МКД 109.00

додади


ОВОЈ ЏЕМ ИМА БОЈА НА ЦРВЕН РУБИН, БРУСНИЦАТА, СПРЕЧУВА ДА СЕ ПОЈАВУВААТ ИНФЕКЦИИ ВО ТЕЛОТО.БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ.

Шифра: 20699

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: