АЈАКС

Ajax- БАЊА ПУМПА 600ml

МКД 179.00 МКД 139.00 МКД 40.00

додади


Ajax- БАЊА ПУМПА 600ml
СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ ДЛАБИНСКИ ВО БАЊАТА. ГИ ОСТАВА ПОВРШИНИТЕ СЈАЈНИ.

Шифра: 3777

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: