АЈВАР ДИЕМ ЕКСТРА ЛУТ 660гр

МКД 169.00 МКД 159.00 МКД 10.00

додади


ПРОИЗВЕДЕН ОД ЦРВЕНИ ПЕЧЕНИ ПИПЕРКИ, МОДРИ ПАТЛИЏАНИ, ФЕФЕРНОНИ, МАСЛО И СОЛ

Шифра: 13263

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: