АНАНАС

МКД 99.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Производот е достапен само за испорака во Скопје!
АНАНАС
Просечна тежина на еден Ананас е 1200 грама

Шифра: 424

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: