АРИЕЛ

АРИЕЛ МАУНТАЈН СПРИНГ 2кг

МКД 325.00 МКД 299.00 МКД 26.00

додади


ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ НА СИТЕ ТИПОВИ НА АЛИШТА, СОДРЖИ ФОРМУЛА ЗА УСПЕШНО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ДАМКИТЕ БЕЗ ДА ГИ ОШТЕТУВА.СО МИРИСНА НОТА НА ПЛАНИНСКА СВЕЖИНА.

Шифра: 26935

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: