АРИЕЛ

АРИЕЛ МАУНТАЈН СПРИНГ 8кг

МКД 1,050.00

додади


ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ НА СИТЕ ТИПОВИ НА АЛИШТА, СОДРЖИ ФОРМУЛА ЗА УСПЕШНО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ДАМКИТЕ БЕЗ ДА ГИ ОШТЕТУВА.СО МИРИСНА НОТА НА ПЛАНИНСКА СВЕЖИНА.

Шифра: 26951

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: