АРИЕЛ

АРИЕЛ ТЕЧЕН ДЕТЕРГЕНТ БЛЕК ЛС

МКД 330.00 МКД 299.00 МКД 31.00

додади


ТЕЧЕН ДЕТЕРГЕНТ ЗА РАЧНО И МАШИНСКО ПЕРЕЊЕ НА ЦРНИТЕ И ТЕМНИТЕ АЛИШТАТА. ИМ ЈА ВРАЌА БОЈА И НЕ ГИ ИЗБЕЛУВА.

Шифра: 28531

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: