АРИЕЛ

АРИЕЛ ТЕЧЕН ДЕТЕРГЕНТ ЛЕНОР ЛС

МКД 330.00 МКД 299.00 МКД 31.00

додади


ТЕЧЕН ДЕТЕРГЕН ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА, СО МИРИСНА НОТА НА ЛЕНОР ОМЕКНУВАЧ КОЈ ИМ ДАВА НА АЛИШТАТА ПОГОЛЕМА МЕКОСТ.

Шифра: 28530

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: