АРИЕЛ

АРИЕЛ ТЕЧЕН ДЕТЕРГЕНТ МС 1.1l

МКД 330.00 МКД 299.00 МКД 31.00

додади


ТЕЧЕН ДЕТЕРГЕНТ ЗА РАЧНО И МАШИНСКО ПЕРЕЊЕ НА АЛИШТАТА. СО МИРИСНА НОТА НА ПРОЛЕТНА СВЕЖИНА.

Шифра: 28529

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: