АРИЕЛ

АРИЕЛ ФРЕШ 2кг

МКД 325.00 МКД 299.00 МКД 26.00

додади


ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ НА СИТЕ ТИПОВИ НА АЛИШТА, СОДРЖИ ФОРМУЛА ЗА УСПЕШНО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ДАМКИТЕ БЕЗ ДА ГИ ОШТЕТУВА.

Шифра: 26945

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: