АРИЕЛ

АРИЕЛ ФРЕШ 8кг

МКД 1,050.00 МКД 689.00 МКД 361.00

додади


ДЕТЕРГЕНТ ЗА ПЕРЕЊЕ НА СИТЕ ТИПОВИ НА АЛИШТА, СОДРЖИ ФОРМУЛА ЗА УСПЕШНО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ДАМКИТЕ БЕЗ ДА ГИ ОШТЕТУВА.

Шифра: 26952

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: