Vitaminka

Atlantis Dark-Бонбоњера

МКД 119.00

додади


Vitaminka Atlantis Dark-Бонбоњера
200 грама
Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните морски школки - Атлантис кои се произведуваат со современа технологија од одбрани и рафинирани состојки.
Прекрасниот вкус на млечното чоколадо идеално е надополнето со маса од лешник и арома на ванила.
По квалитетниот чоколаден производ се трага цел живот, затоа запрете сега и уживајте во фантастичните форми и вкусот на Атлантис.
Состав:Прекрасниот вкус на млечното чоколадо идеално е надополнето со маса од лешник и арома на ванила.

Шифра: 7581

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: