Alkaloid

Alkaloid-Зачинал 100gr

МКД 30.00

додади


Алкалоид-Зачинал
Пакување:100 грама
Зачинал е креиран според побарувањата на најпребирливите готвачи, а со цел да ги исполни и им даде вредност на зготвените јадења. Составен е од сушени зеленчуци како морков, пашканат, кромид, целер, магдонос, билки кои изобилуваат со етерски масла и го збогатуваат мирисот на јадењата, и од готварска сол, јодирана според постојните законски регулативи во земјава. Сите состојки, присутни во Зачинал, се со висок квалитет кој е строго контролиран, па затоа производот е со стандарден квалитет.

Шифра: 2372

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: