Багет Пченкарен

МКД 35.00

додади


Багет Пченкарен
Нето тежина:300гр.±5%
Состав: Пченично брашно Т-500, пченкарно брашно,
вода, сол, квасец, растителна маст, прежелатизирано пченкарно брашно, пченкарен глутен, дозволени
подобрувачи (Е412,Е466,Е339,Е341,Е300,Е340,Е472е), ензими
Рок на траење:1ден.

Шифра: 399

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: