7 DAYS

BAKE ROLLS Mini Pizza-Двопек

МКД 30.00

додади


BAKE ROLLS Mini Pizza-Двопек со вкус на пица
80 грама
МАЛИ ТЕНКО СЕЧЕН ОКРУГЛИ ДВОПЕК, СО ВКУС НА ПИЦА.

Шифра: 10894

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: