7 DAYS

BAKE ROLLS Salt-Двопек

МКД 30.00

додади


BAKE ROLLS Salt-Двопек со оригинален солен вкус
80 грама
ВКУСЕН КРЦКАВ ДВОПЕК, КОЈ Е ТЕНКО СЕЧЕН, СО ОРИГИНАЛЕН СОЛЕН ВКУС.

Шифра: 2536

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: