СОК БИТОЛСКИ ЈАБОЛКО 100% 1л

МКД 66.00 МКД 59.00 МКД 7.00

додади


ПРОИЗВОД ОД ПРИРОДЕН КОНЦЕНТРИРАН СОК ОД ЈАБОЛКО, БЕЗ ДОДАДЕН ШЕЌЕР.СОДРЖИ ОВОШНА СОДРЖИНА100%.БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ. ПАСТЕРИЗИРАН.

Шифра: 1332

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: