СОК БИТОЛСКИ ПРАСКА 1л

МКД 58.00 МКД 49.00 МКД 9.00

додади


ПРОИЗВОД ОД ОВОШНО ПИРЕ ОД ПРАСКА.БЕЗ КОНЗЕРВАНСКИ. ПАСТЕРИЗИРАНО.

Шифра: 1325

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: