БОНУКС

БОНУКС АКТИВ ФРЕШ 2кг

МКД 155.00

додади


ДЕТЕРГЕНТ ЗА РАЧНО И МАШИНСКО ПЕРЕЊЕ НА АЛИШТАТА, ГИ ОТСТРАНУВА И НАЈТВРДОКОРНИТЕ ДАМКИ ОД АЛИШТАТА.

Шифра: 26953

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: