БОНУКС

БОНУКС ЛИЛАК 2кг

МКД 159.00

додади


ДЕТЕРГЕНТ ЗА РАЧНО И МАШИНСКО ПЕРЕЊЕ НА АЛИШТАТА, ГИ ОТСТРАНУВА И НАЈТВРДОКОРНИТЕ ДАМКИ ОД АЛИШТАТА. СО МИРИСНА НОТА НА ЦВЕЌЕ.

Шифра: 26957

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: