БОНУКС

БОНУКС ЛИЛАК 8кг

МКД 619.00

додади


ДЕТЕРГЕНТ ЗА РАЧНО И МАШИНСКО ПЕРЕЊЕ НА АЛИШТАТА, ГИ ОТСТРАНУВА И НАЈТВРДОКОРНИТЕ ДАМКИ ОД АЛИШТАТА. СО МИРИСНА НОТА НА ЦВЕЌЕ.

Шифра: 26965

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: