БОНУКС

БОНУКС РОЗА 2кг

МКД 155.00

додади


ДЕТЕРГЕНТ ЗА РАЧНО И МАШИНСКО ПЕРЕЊЕ НА АЛИШТАТА, ГИ ОТСТРАНУВА И НАЈТВРДОКОРНИТЕ ДАМКИ ОД АЛИШТАТА. СО МИРИСНА НОТА НА РОЗА.

Шифра: 26956

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: