Bref

БРЕФ АКТИФ БЛУ КУГЛИЦИ 50гр

МКД 159.00 МКД 99.00 МКД 60.00

додади


АКТИВНИ КУГЛИЦИ КОИ СЕ КОРИСТАТ ВО ВЦ ШКОЛКАТА, ЈА ДЕЗИНФИЦИРААТ, ШТИТИ ОД ВОДЕН КАМЕНЕЦ, ГО ОСВЕЖУВА ВОЗДУХОТ.

Шифра: 27936

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: