Bref

БРЕФ АКТИФ ПИНЕ ДУО ПАК

МКД 195.00 МКД 99.00 МКД 96.00

додади


АКТИВНИ КУГЛИЦИ КОИ СЕ КОРИСТАТ ВО ВЦ ШКОЛКАТА, СОЗДАВА ПЕНА, ШТИТИ ОД ВОДЕН КАМЕНЕЦ, ГО ОСВЕЖУВА ВОЗДУХОТ.

Шифра: 28407

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: