Bref

БРЕФ АКТИФ ПИНЕ КУГЛИЦИ 50гр

МКД 135.00 МКД 89.00 МКД 46.00

додади


АКТИВНИ КУГЛИЦИ КОИ СЕ КОРИСТАТ ВО ВЦ ШКОЛКАТА, СОЗДАВА ПЕНА, ШТИТИ ОД ВОДЕН КАМЕНЕЦ, ГО ОСВЕЖУВА ВОЗДУХОТ.

Шифра: 24632

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: