Bref

БРЕФ ВЦ ГЕЛ ЛИМОН РЕФИЛ 360мл

МКД 209.00 МКД 145.00 МКД 64.00

додади


ГЕЛ ОСВЕЖУВАЧ ЗА ВЦ ШКОЛКА, КОЕ ГО ОТСТРАНУВА НАТАЛОЖЕНИОТ КАМЕНЕЦ И И НЕЧИСТОТИЈА, ЈА ОСТАВА ХИГИЕНСКА ЧИСТОТА.СО МИРИСНА НОТА НА ЛИМОН.

Шифра: 10099

Производот се продава на парче.



Сподели на социјалните мрежи: