Bref

БРЕФ ВЦ ГЕЛ ОКЕАН РЕФИЛ360мл

МКД 219.00

додади


ГЕЛ ОСВЕЖУВАЧ ЗА ВЦ ШКОЛКА, КОЕ ГО ОТСТРАНУВА НАТАЛОЖЕНИОТ КАМЕНЕЦ И НЕЧИСТОТИЈА, ЈА ОСТАВА ХИГИЕНСКА ЧИСТОТА. СО МИРИСНА НОТА НА ОКЕАНСКА СВЕЖИНА.

Шифра: 3808

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: