ВАНИШ БЕЛИ 500гр

МКД 289.00 МКД 215.00 МКД 74.00

додади


ПРАШАК ЗА РАЧНО И МАШИНСКО ПЕРЕЊЕ, ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ТВРДОКОРНИ ФЛЕКИ ОД БЕЛИ АЛИШТА.

Шифра: 15719

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: