ВАРИКИНА АЛКАЛОИД 1л

МКД 37.00

додади


СРЕДСТВИ ЗА ИЗБЕЛУВАЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈА И ХИГИЕНА НА ДОМОТОТ И АЛИШТАТА. СО ПРАВИЛНА УПОТРЕБА НЕ ГИ ОШТЕТУВА АЛИШТАТА И ИМ ДАВА СНЕЖНА БЕЛИНА.

Шифра: 4253

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: