Veet

Veet-Ладен Восок за депилација

МКД 309.00 МКД 245.00 МКД 64.00

додади


Veet-Ладен Восок за депилација во ленти
20 ленти и 4 марамчиња.
ЛАДЕН ВОСОК ВО ЛЕНТИ, ДЕРМАТОЛОШКИ ТЕСТИРАНО. ПРЕТСТАВУВА МЕШАВИНА ОД ЕСЕЦИЈАЛНО МАСЛО, МИР НА РУЖА СО ШТО ЈА НЕГУВА КОЖАТА.

Шифра: 3228

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: