Veet

Veet-Ладен восок за депилација

МКД 309.00 МКД 245.00 МКД 64.00

додади


Veet-Ладен восок за депилација во ленти
18 ленти и 4 марамчиња
ЛАДЕН ВОСОК ВО ТРАКИ (18/1), ДЕРМАТОЛОШКИ ТЕСТИРАНО. ПРЕТСТАВУВА МЕШАВИНА ОД ЕСЕЦИЈАЛНО МАСЛО, МИР НА РУЖА СО ШТО ЈА НЕГУВА КОЖАТА.

Шифра: 27528

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: