Viva

СОК ВИВА ФРУТИ АНАНАС 1л

МКД 39.00 МКД 35.00 МКД 4.00

додади


ПРИРОДЕН СОК ОД АНАНАС, СОДРЖИ 50% МИНИМУМ ОВОШЈЕ. БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ, ПО ОТВАРАЊЕТО ДА СЕ КОРИСТИ МАКСИМУМ 3 ДЕНА.

Шифра: 31842

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: