Wash & Go

Wash&go-Камилица Шампон

МКД 215.00 МКД 169.00 МКД 46.00

додади


ШАМПОН ЗА КОСА СО ЕКСТРАКТ НА КАМИЛИЦА, КОЈ СЕ НАНЕСУВА НА МОКРА КОСА. ПОСЛЕ ШАМПОНИРАЊЕ ТЕМЕЛНО ДА СЕ ИСПЛАКНЕ. ЈА РЕГЕНЕРИРА ОШТЕТЕНАТА КОСА.

Шифра: 21699

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: