ФИНО

ВРЕЌИ ЗА ЃУБРЕ ФИНО ЈАКИ 60л

МКД 62.00 МКД 46.00 МКД 16.00

додади


КЕСА ЗА ЃУБРЕ СО 20 ПАРЧИЊА ОД 60л, СО ДИМЕНЗИИ 60см х 66см. ИМА И ПРОДОЛЖЕТОЦИ ОД 10см ЗА ПОЛЕСНО ИЗВЛЕКУВАЊЕ ОД КАНТАТА.

Шифра: 10728

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: