ФИНО

ВРЕЌИ ЗА ЃУБ.ФИНО ЕКС ЈАК 60л

МКД 115.00

додади


КЕСА ЗА ЃУБРЕ СО 10 ПАРЧИЊА ОД 60л, СО ДИМЕНЗИИ 60см х 72см.

Шифра: 10705

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: