ФИНО

ВРЕЌИ ЗА ЃУБРЕ ФИНО ИЗИ 120л

МКД 165.00

додади


КЕСА ЗА ЃУБРЕ СО 10 ПАРЧИЊА ОД 120л, СО ДИМЕНЗИИ 70см х 110см. ИМА ПРОДОЛЖЕТОЦИ ЗА ПОЛЕСНО ИЗВЛЕКУВАЊЕ ОД КАНТАТА.

Шифра: 15119

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: