ФИНО

ВРЕЌИ ЗА ЃУБРЕ ФИНО ИЗИ 35л

МКД 89.00 МКД 69.00 МКД 20.00

додади


КЕСА ЗА ЃУБРЕ СО 30 ПАРЧИЊА ОД 35л, СО ДИМЕНЗИИ 50см х 55см. ИМА И ПРОДОЛЖЕТОЦИ ОД 8см ЗА ПОЛЕСНО ИЗВЛЕКУВАЊЕ ОД КАНТАТА.

Шифра: 15121

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: