ФИНО

Fino Easy 60l-Кеси за ѓубре

МКД 105.00

додади


Fino Easy 60l-Кеси за ѓубре
КЕСА ЗА ЃУБРЕ СО 20 ПАРЧИЊА ОД 60л, СО ДИМЕНЗИИ 60см х 66см. ИМА И ПРОДОЛЖЕТОЦИ ОД 10см ЗА ПОЛЕСНО ИЗВЛЕКУВАЊЕ ОД КАНТАТА.

Шифра: 15120

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: