ФИНО

ВРЕЌИ ЗА ЃУБРЕ ФИНО 20л 30/1

МКД 29.00 МКД 22.00 МКД 7.00

додади


КЕСА ЗА ЃУБРЕ СО 30 ПАРЧИЊА ОД 20л, СО ДИМЕНЗИИ 44см х 50см. НАМЕНЕТО ЗА МАЛИ КОРПИ.

Шифра: 10726

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: