ФИНО

ВРЕЌИ ЗА ЃУБРЕ ФИНО 240л 8/1

МКД 209.00 МКД 159.00 МКД 50.00

додади


КЕСА ЗА ЃУБРЕ СО 8 ПАРЧИЊА ОД 240л, СО ДИМЕНЗИИ 120см х 150см.

Шифра: 16330

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: