Влажни марамици Глос 72/1

МКД 98.00

додади


Влажни марамици Глос -За дрвени површини.
72/1
Влажните марамчиња за чистење дрвени површини Gloss се со избалансирана формулација на површинско активни супстанции и силиконски масла, кои ефикасно ја отстрануваат нечистотијата, истовремено негувајќи и заштитувајќи ги дрвените површини во просториите.Влажните марамчиња за дрвени површини Gloss се одличен избор за чистење дрвени и ламинатни подови бидејќи во својата формулација содржат мал процент на силиконско масло кое ги прави површините сјајни без да го остави подот лизгав.

Шифра: 34391

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: