German Goudino -Кашкавал Гауда

МКД 219.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.German Goudino
Кашкавал Гауда
Рефус 1 килограм

Шифра: 870

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: