ГОРСКА

Горска Газирана вода 1.5l

МКД 20.00

додади


Горска Газирана вода
1.5 литри
ПРИРОДНА ВОДА СОСТАВЕНА ОД МНОГУ МИНЕРАЛИ, СОЛИ, НИЗОК ПРОЦЕНТ НАТРИУМ.

Шифра: 14040

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: