Одбери Готови јадења категорија:

 

Страни:

1234
62 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 20.
Noiset-Помфрит
Noiset-Помфрит

МКД 275.00

Ајдучка плескавица
Ајдучка плескавица

МКД 395.00

Батак без коска
Батак без коска

МКД 450.00

Батак Печен
Батак Печен

МКД 49.00

Акција
Батаци во сос од печурки
Батаци во сос од печурки

МКД 350.00 МКД 250.00 МКД 100.00

Гравче тавче
Гравче тавче

МКД 150.00

Грашак со јунешко месо
Грашак со јунешко месо

МКД 290.00

Гулаш телешки
Гулаш телешки

МКД 490.00

Акција
Зачинет помфрит
Зачинет помфрит

МКД 245.00 МКД 199.00 МКД 46.00

Имам балди
Имам балди

МКД 350.00

Колбас свеж на скара
Колбас свеж на скара

МКД 460.00

Лесковачка мучкалица
Лесковачка мучкалица

МКД 450.00

Макало
Макало

МКД 250.00

Макарони Салата
Макарони Салата

МКД 250.00

Акција
Медитерански Пинџур
Медитерански Пинџур

МКД 350.00 МКД 270.00 МКД 80.00

МЕШАНА САЛАТА ЗЕЛКА
МЕШАНА САЛАТА ЗЕЛКА

МКД 150.00

Ориз со зеленчук
Ориз со зеленчук

МКД 120.00

Ориз со печурки
Ориз со печурки

МКД 140.00

Панирани рибини филети-сирење
Панирани рибини филети-сирење

МКД 450.00

Пекарски компир
Пекарски компир

МКД 130.00

 

Страни:

1234