Kras

Dorina Mlijecna-Чоколадо

МКД 122.00

додади


Kras Dorina Mlijecna--Млечно Чоколадо
250 грама
ЧОКОЛАДО СО 31% КАКАО И КРЕМАСТА СТРУКТУРА СО БЛАГ ВКУС.

Шифра: 26510

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: