Kras

Dorina Mlijecna- Чоколадо

МКД 36.00 МКД 34.00 МКД 2.00

додади


Kras Dorina Mlijecna--Млечно Чоколадо
80 грама
ЧОКОЛАДО СО 31% КАКАО И КРЕМАСТА СТРУКТУРА СО БЛАГ ВКУС.

Шифра: 2116

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: