Kras

Dorina Punch-Чоколадо

МКД 50.00 МКД 41.00 МКД 9.00

додади


Kras Dorina Punch-Полнето млечно Чоколадо
100 грама
ЧОКОЛАДО МЛЕЧНО СО 33% ПОЛНЕЊЕ СО ГЛИКОЗЕН СИРУП ОД ПУНЧ. ПРОИЗВОДОТ СОДРЖИ СОИНО МЛЕКО.

Шифра: 2114

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: