Kras

Dorina Riza-Чоколадо

МКД 102.00 МКД 95.00 МКД 7.00

додади


Kras Dorina Riza-Чоколадо со Ориз
220 грама
ЧОКОЛАДО СО ОРИЗ КОЕ Е ПРЕЛИЕНО СО КРЕМАСТО ЧОКОЛАДО.

Шифра: 10742

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: